КалендарКруглий стіл

Круглий стіл з удосконалення законодавства про захист персональних даних

Круглий стіл з удосконалення законодавства про захист персональних даних
29
травня
29.05.2019 / 10:00
м. Київ, вул. Амосова, 12, 15 поверх
Організатори заходу: Американська торговельна палата в Україні

Американська торговельна палата в Україні запрошує приєднатися до круглого столу з удосконалення законодавства про захист персональних даних. 

Захід буде присвячено обговоренню проекту Закону «Про захист персональних даних», розробленого офісом Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини в рамках проекту Twinning, а також подальшого процесу вдосконалення законодавства у сфері захисту персональних даних з метою приведення його у відповідність до норм Європейського Союзу.

Спікери:

  • Гліб Малютін, радник Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини
  • Олеся Архипська, співголова Координаційної ради «Партнерство «Відкритий уряд»
  • Лілія Олексюк, голова Громадської організації «Всеукраїнська асоціація «Інформаційна безпека та інформаційні технології»

Захід відкрито для співробітників компаній-членів Палати. 

Для участі необхідна реєстрація.

КОМЕНТАРІ  0 + Додати коментар
Право і совість donum auctoris Право і совість
Ми часто звертаємося до совісті, як до вищого внутрішнього закону буття. Очевидно, що моральне обґрунтування права ...
Про жарт, який набув ознак шахрайства, і дещо про судову практику Справа Про жарт, який набув ознак шахрайства, і дещо про судову практику
Вдалі жарти – показник здорового духу людини, великий запас позитиву і ставлення до щоденних проблем. А ще гумор – ...
Червень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
ЗАХОДИ
Опитування
  • Як ви оцінюєте нове процесуальне законодавство?

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі "Українське право", дозволяється за умови посилання на ukrainеpravo.com. При копіюванні матеріалів порталу "Українське право" для інтернет-видань обов'язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.
Яндекс.Метрика