КалендарКруглий стіл

Круглий стіл з удосконалення законодавства про захист персональних даних

Круглий стіл з удосконалення законодавства про захист персональних даних
29
травня
29.05.2019 / 10:00
м. Київ, вул. Амосова, 12, 15 поверх
Організатори заходу: Американська торговельна палата в Україні

Американська торговельна палата в Україні запрошує приєднатися до круглого столу з удосконалення законодавства про захист персональних даних. 

Захід буде присвячено обговоренню проекту Закону «Про захист персональних даних», розробленого офісом Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини в рамках проекту Twinning, а також подальшого процесу вдосконалення законодавства у сфері захисту персональних даних з метою приведення його у відповідність до норм Європейського Союзу.

Спікери:

  • Гліб Малютін, радник Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини
  • Олеся Архипська, співголова Координаційної ради «Партнерство «Відкритий уряд»
  • Лілія Олексюк, голова Громадської організації «Всеукраїнська асоціація «Інформаційна безпека та інформаційні технології»

Захід відкрито для співробітників компаній-членів Палати. 

Для участі необхідна реєстрація.

КОМЕНТАРІ  0 + Додати коментар
Прискорення у праві: нові виклики donum auctoris Прискорення у праві: нові виклики
Одна з невиліковних сучасних хвороб в українському праві – ігнорування процедури. Але… Історія, від якої є бажання ...
Україна рекомендувала до обрання суддею Європейського суду з прав людини найдостойніших кандидатів: інтерв’ю з Михайлом Буроменським Феміда Україна рекомендувала до обрання суддею Європейського суду з прав людини найдостойніших кандидатів: інтерв’ю з Михайлом Буроменським
26 липня завершила роботу Комісія для проведення конкурсу з добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду...
Захист від непроханих гостей: чи існує межа необхідної оборони? Справа Захист від непроханих гостей: чи існує межа необхідної оборони?
Безпека передусім! Відомий і справедливий вислів. І тільки в наших силах зробити так, щоб наші рідні, і ми самі поч...
Опитування
  • Чи підтримуєте Закон 1008 про нову судову реформу?

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі "Українське право", дозволяється за умови посилання на ukrainеpravo.com. При копіюванні матеріалів порталу "Українське право" для інтернет-видань обов'язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.
Яндекс.Метрика